UEFA komt met sanctie, KAA Gent achter gesloten deuren tegen Partizan Belgrado

UEFA komt met straf, KAA Gent achter gesloten deuren tegen Partizan Belgrado

19 augustus om 07:15

KAA Gent neemt het in de laatste voorronde van de Conference League op tegen Partizan Belgrado. De eerste wedstrijd, die plaatsvindt in Servië, zal achter gesloten deuren worden gespeeld. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

De Buffalo's zijn nog maar net op de hoogte gebracht van dit nieuws. Zondagavond maakte de UEFA bekend dat de wedstrijd van aankomende donderdag tegen Partizan Belgrado zonder publiek zal plaatsvinden.

De precieze reden is niet bekend, maar de fans van Partizan Belgrado staan bekend om hun beruchte reputatie. Gent-fans die een vliegticket hebben geboekt nadat de Buffalo's zich plaatsten voor de laatste voorronde van de Conference League, krijgen dus een domper te verwerken. Aan de andere kant komt Gent hierdoor niet in een heksenketel te staan.

KAA Gent kende een sterke generale tegen KVC Westerlo. Zondag wist het team van trainer Wouter Vrancken met 4-1 te winnen van KVC Westerlo.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.