Reactie Nicky Hayen na eerste overwinning in Jupiler Pro League

Hayen pakt broodnodige driepunter met Club Brugge: "Dit geeft ons zuurstof"

18 augustus om 17:15

Nicky Hayen wist met zijn Club Brugge de eerste drie punten in de Jupiler Pro League te pakken. Na negentig minuten stond er een 1-0 stand op het scorebord door een benutte strafschop van Gustaf Nilsson. Door deze overwinning staat Club na vier gespeelde wedstrijden op vier punten.

Voor Hayen was het de eerste overwinning in een officiële wedstrijd van het seizoen. Na de verloren Supercup tegen Union Saint-Gilloise wist het ook de eerste drie wedstrijden in de JPL niet te winnen.

Tijdens de persconferentie na de partij had Hayen flink wat lof voor de prestatie van zijn spelers. "Vandaag zag ik de goede intentie bij de spelers, na een mindere periode reageerde het team op een goede manier", gaf Hayen aan, die beseft dat de overwinning ook broodnodig was. "Deze drie punten geven ons zuurstof en vooral ook de perfecte boost naar de komende wedstrijden toe."

Een knappe overwinning, al zag de trainer ook dat zijn Club Brugge toch nog een pak beter voor de dag zal moeten komen de komende weken. "Er is nog ruimte voor progressie", besloot hij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.