Chery reageert na Club Brugge-Antwerp

Chery reageert na Club Brugge-Antwerp: “Moeten meer slimmigheid in ploeg krijgen”

18 augustus om 16:41

Na de nederlaag van Antwerp tegen Club Brugge reageerde nieuwe aanwinst Tjaronn Chery teleurgesteld. Chery, die zijn eerste wedstrijd voor Antwerp speelde, vond het verlies bijzonder pijnlijk.

"Dit verlies is super zuur," gaf hij toe in een interview met DAZN. "We hadden hier niet moeten verliezen, maar dat is wel gebeurd. Brugge was enkel in de eerste 20 minuten gevaarlijk, en ze hebben in de tweede helft niet veel gecreëerd." 

Chery benadrukte dat Antwerp zijn kansen beter had moeten benutten en uitte zijn frustratie over de penaltyfase: "Geen idee wat er gebeurt met die penaltyfase, maar het is doodzonde dat we hier 1-0 verliezen."

"We moeten meer slimmigheid in de ploeg krijgen. Als je een goede wedstrijd speelt, moet je niet verliezen," verklaarde hij. Volgens Chery kan het team nog stappen zetten om dergelijke nederlagen te voorkomen. "We hebben een goede wedstrijd gespeeld en moeten daar op verder borduren."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.