Wouter Vrancken reageert op komst Atsuki Ito naar KAA Gent

Vrancken enthousiast over aanwinst Ito: "Stond al langer op de radar van de club"

14 augustus om 22:43

Wouter Vrancken heeft woensdag tijdens de persconferentie in voorbereiding op het duel tussen KAA Gent en Silkeborg IF gereageerd op de komst van Atsuki Ito naar zijn ploeg. "Hij stond al langer op de radar van de club", klonk het van de coach.

Ito werd woensdag officieel voorgesteld als speler van Gent, de Japanner moet Julien De Sart gaan doen vergeten in de Planet Group Arena. Donderdag tegen Silkeborg is de middenvelder echter nog niet inzetbaar bij de Buffalo’s. Komend weekend tegen KVC Westerlo wordt de van Urawa Red Diamonds overgekomen speler al wel in de wedstrijdselectie verwacht. 

"Ito heeft een heel mooi profiel. Veel body en présence maar hij kan ook goed voetballen met heel hoge intensieve parameters tijdens de wedstrijden", analyseerde Vrancken zijn nieuwe aanwinst. "Dat is heel mooi. Het is voor hem ook wel fijn dat hij kan praten met enkele landgenoten, dat bevordert toch ook zijn integratie."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.