Opening voor Anderlecht? Manchester United wil af van Eriksen

UPDATE: 'Manchester United wil Eriksen voor spotprijs laten gaan'

16 augustus om 13:01
Laatste update: 16 augustus om 13:01

RSC Anderlecht is nog altijd op zoek naar versterkingen. Een naam die al een paar keer gevallen is, is die van Christian Eriksen. Nu klinkt het in Engeland dat Manchester United open staat voor een uitgaande transfer van de Deen.

Volgens Sky Sports-journalist Dharmesh Sheth verwacht Manchester United dra concrete biedingen op Eriksen. De voorbije weken werd Eriksen al een paar keer in verband gebracht met enkele ploegen, waaronder dus ook Anderlecht.

Manchester United hoopt zelf ook een nieuwe middenvelder aan te trekken. Ugarte, Berge en Amrabat worden in verband gebracht met United. Door Eriksen te laten gaan komt er meer plaats vrij in de kern.

De 32-jarige Eriksen heeft nog een jaar contract in Engeland, maar lijkt dus niet meer te passen in de plannen van Erik ten Hag.

UPDATE
Football Insider meldt dat Eriksen van de club te horen heeft gekregen dat hij moet vertrekken. Man Utd zou bereid zijn de Deen tegen een flink lagere prijs dan zijn marktwaarde te laten gaan, om zo de kosten van zijn salaris te besparen. Het nieuws biedt allicht een aanleiding voor Ceo Sports Jesper Fredberg van Anderlecht om weer eens de telefoon ter hand te nemen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.