Anderlecht wil zeker nog vijf spelers verpatsen: '3,5 miljoen voor Flips'

Anderlecht wil zeker nog vijf spelers verpatsen: 'Flips moet meest opleveren'

14 augustus om 09:42

De supporters van RSC Anderlecht kijken reikhalzend uit naar enkele versterkingen. Ook uitgaand staat er echter nog het een en ander te gebeuren. In totaal zou de Belgische recordkampioen zeker vijf spelers willen verkopen voor de deadline verstreken is.

Het Laatste Nieuws heeft een lijstje opgesteld van een kwintet dat geen (nabije) toekomst meer heeft bij Anderlecht. Voor Louis Patris lijkt het dan eerder om een uitleenbeurt te gaan. De Brusselaars legden vorige zomer nog flink wat geld neer om hem in huis te halen, maar na de komst van Thomas Foket is onze jonge landgenoot pas nummer drie in de pikorde. Tegen OH Leuven, uitgerekend zijn ex-club, zat Patris zelfs niet in de selectie.

Kristian Arnstad, Amadou Diawara, Alexis Flips en Marco Kana zouden bij een goed bod dan weer definitief mogen vertrekken. Zij hebben Brian Riemer onvoldoende kunnen overtuigen. Anderlecht hoopt aan hun gezamenlijke verkopen nog een aardig centje over te houden. Jesper Fredberg kijkt daarvoor in de eerste plaats naar Flips. De Fransman zou minstens 3,5 miljoen euro moeten opleveren.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.