Geen oplossing voor Bodart: 'Standard blijft wachten op bod op doelman'

14 augustus om 19:31

Bij Standard is de transferperiode nog lang niet afgelopen en blijft het zoeken naar versterkingen, maar ook oplossingen voor enkele pionnen. Eén van die pionnen is Arnaud Bodart, die nog steeds onder contract staat bij de Rouches.

Dat Bodart nog steeds een Rouche is, mag gerust ook verrassend genoemd worden. De doelman mag (lees: moet) vertrekken bij Standard en de club wat nodig geld opbrengen. Hij werd de voorbije jaren ook meermaals gelinkt aan buitenlandse clubs, maar een transfer is er nog steeds niet gekomen.

Volgens Le Soir blijft het ook voor Bodart, die dit seizoen nog niet in actie is gekomen voor Standard, wachten. AS Roma toonde interesse, maar een akkoord werd niet gevonden. Daarnaast werd ook Union genoemd als potentiële bestemming. Volgens Le Soir heeft Standard echter nog steeds geen concrete aanbieding ontvangen voor de doelman.

De kans dat Bodart ook bij de club blijft, is echter bijzonder klein. De doelman heeft nog een contract tot het einde van dit seizoen en moet dus vertrekken bij Standard, al zal hij de club toch de jackpot niet gaan opleveren.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.