'Cuesta neemt ondanks interesse dan toch geen afscheid van KRC Genk'

14 augustus om 14:50

Bij KRC Genk dreigen nog heel belangrijke pionnen te vertrekken en moet de club vrezen voor verschillende uitgaande transfers. Eén belangrijke pion achterin lijkt alvast wel aan boord te blijven.

Bij Genk kunnen en zullen Mark McKenzie en Mujaid Sadick afscheid nemen van de club, maar Cuesta blijft mogelijk toch. De 25-jarige verdediger werd gelinkt aan een transfer, al is de kans groot dat hij dit seizoen toch nog te zien zal zijn in Limburg.

Volgens Het Belang van Limburg is het goed mogelijk dat Cuesta, die net vader is geworden, gewoon voor Genk zal blijven voetballen. Goed nieuws ook voor de Limburgers, die met de piepjonge Matte Smets en Josué Kongolo de extra ervaring goed kunnen gebruiken.

De Colombiaanse international kwam inmiddels al 169 keer uit voor Genk, waarin hij goed was voo drie doelpunten en één assist. Bij Genk kwam hij dit seizoen nog niet in actie, al kan daar snel verandering in gaan komen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.