Vermeeren denkt aan uitleenbeurt bij Atletico: ‘Paar aantrekkelijke clubs melden'

Vermeeren denkt aan uitleenbeurt bij Atletico: ‘Paar aantrekkelijke clubs melden zich’

14 augustus om 11:59

Arthur Vermeeren zou mogelijk toch een uitleenbeurt tegemoet kunnen zien bij Atletico Madrid. Dat schrijft Het Nieuwsblad op woensdag. Hij kreeg maar weinig speelminuten bij Atletico en ook tijdens pre-season leek dit niet snel te veranderen. 

Ondanks het feit dat hij aanvankelijk positief was over zijn kansen bij de Spaanse topclub, blijkt uit berichtgeving van Het Nieuwsblad dat zijn toekomst bij Atlético onzeker is. Hoewel hij tijdens het EK nog zelfverzekerd verklaarde: "Ik ga zeker blijven", klonk het tijdens het EK. Ondertussen zou Vermeeren nu toch beseffen dat een tijdelijke verhuizing wellicht een betere optie kan zijn.

De concurrentie op het middenveld bij Atlético is hevig. Kapitein Koke is een vaste waarde, en spelers zoals De Paul, Llorente en Barrios hebben al veel ervaring. Als de transfer van Gallagher doorgaat, zou Vermeeren zelfs de vijfde keuze kunnen worden. Daarnaast zijn er ook spelers zoals Antoine Griezmann en Alvarez die op de ‘tien’ kunnen spelen.

Volgens Het Nieuwsblad kan de situatie tijdens de openingswedstrijden van het seizoen nog veranderen … Als Vermeeren consistent buiten de ploeg valt, lijkt een uitleenbeurt een logische stap. Dat schrijft de krant. Bovendien hebben zich al een paar aantrekkelijke clubs gemeld uit andere topcompetities.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.