Onrust onder de fans van Club Brugge

Meer hommeles onder de fans van Club Brugge, ook Vak 313 houdt ermee op

13 augustus om 23:02
Laatste update: 13 augustus om 23:02

Het blijft onrustig onder de fanatieke supporters van Club Brugge. Op zondag maakte de in opspraak geraakte supportersgroep North Fanatics 2013 al bekend ermee te stoppen, nu geeft ook Vak 313 er de brui aan, zo valt op Facebook te lezen.

Het zou gaan om het tijdelijk opschorten van alle sfeeracties, zo staat er in het Facebookbericht. "Nu onze belangrijkste bondgenoot de toegang tot het stadion volledig is ontzegd, steunen we hun hierin net zoals vele anderen en zetten we dan alle betrekkingen tot sfeeracties tijdelijk stil."

Duidelijk is dat de supporters niet te spreken zijn over hoe de clubleiding is omgesprongen met de affaire rondom fans die zich ernstig hadden misdragen tijdens de match op Standard. "Alhoewel Club ons nooit expliciet geeft bevolen te stoppen, zien wij geen mogelijkheid meer tot constructieve samenwerking."

De supporters hebben tot slot nog een boodschap aan de clubleiding. "Het wordt hoog tijd dat Club terug een volksclub wordt zoals het vroeger was en een gepassioneerd publiek hoort daarbij."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.