Marc Coucke reageert nog eens op faillissement KV Oostende

Coucke over KV Oostende: "Ben altijd deel van de oplossing geweest"

13 augustus om 21:01
Laatste update: 13 augustus om 21:01

Marc Coucke heeft zich nog eens uitgelaten over het faillissement van zijn ex-club KV Oostende. "Jammer genoeg hebben ze na mij geen goede eigenaar meer gehad", klonk het bij de talkshow Café Congé op Play4.

Volgens Coucke is het faillissement te wijten aan de mensen die na hem kwamen. "Dat is een ongelooflijk spijtig iets, die zijn failliet gegaan vier eigenaars na mij", vertelde de huidig grootaandeelhouder van RCS Anderlecht. "Ik denk dat ik altijd een deel van de oplossing geweest ben en niet van het probleem." 

Dat er in Oostende nog veel wrok jegens Coucke gekoesterd wordt vindt hij spijtig. "Om de een of andere reden is het daar een gewoonte geworden om het allemaal op mij te steken. Oké, ik heb de club verkocht, maar dat hoort erbij."

De loop der dingen wordt door de voormalig clubeigenaar betreurd, maar veel heeft hijzelf er niet aan kunnen doen, meent Coucke. "Ik had absoluut gewild dat die club anders was geëvolueerd, maar dat lag niet meer in mijn handen en jammer genoeg hebben ze na mij geen goede eigenaar meer gehad."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.