Club Brugge haalt voorlopig geen vervanger voor Antonio Nusa

'Club Brugge haalt voorlopig geen vervanger voor Antonio Nusa'

13 augustus om 20:40
Laatste update: 13 augustus om 20:42

Club Brugge gaat nog niet op zoek naar een vervanger voor Antonio Nusa, die de club heeft verlaten om te gaan spelen voor RB Leipzig. Dat meldt Het Nieuwsblad op dinsdag.

Dinsdag werd bekend dat Nusa voor een bedrag van ronde 28 miljoen euro naar de Duitse club trekt. Met de transfer van Thiago naar Brentford (37 miljoen euro) kunnen ze bij Club al spreken van een zeer lucratieve zomermercato.

Het Nieuwsblad weet nu dus dat ondanks de inkomsten Club niet direct op zoek gaat naar een vervanger voor de Noorse flankspeler. Met Andreas Skov Olsen, Michal Skoras, Christos Tzolis, Chemsdine Talbi en Ferran Jutglà beschikt trainer Nicky Hayen over de nodige opties op de flanken.

Ook voor Skov Olsen is echter de nodige interesse en moch ook hij nog vertrekken, dan wordt het een ander verhaa. In dat geval zou Club een extra flankspeler naar Brugge willen gaan halen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.