Parys over de gloednieuwe Hall of Fame van de Pro League

Parys over Hall of Fame Pro League: “Hoogste individuele onderscheiding in liga”

13 augustus om 14:32

Lorin Parys, de CEO van de Pro League, vertelt over de gloednieuwe Hall of Fame. De Pro League pakt uit met een Hall of Fame naar aanleiding van het 50-jarige bestaan van de Pro League. Volgens Parys is het een vrij uniek project.

Parys vertelt wat de Hall of Fame inhoudt voor de Pro League. “Het is de hoogste individuele onderscheiding die een liga aan spelers kan toekennen. En die erkenning komt in de eerste plaats rechtstreeks van onze clubs en de fans”, deelt Parys via de officiële kanalen van de Pro League.

“De Pro League Hall of Fame is daardoor een vrij uniek project in het internationaal voetballandschap. We vertellen onze 50-jarige geschiedenis aan de hand van 50 voetballegendes. Wie de hoofdrolspelers zijn, welke hoofdstukken beschreven worden en welke klemtonen we leggen, dat beslissen onze clubs en hun fans helemaal zelf”, aldus Parys.

“Zo beschrijft ieder zijn eigen gekozen hoogtepunten, en brengen we die verscheidenheid en onderlinge rivaliteit samen in de Hall of Fame. Die werkwijze past binnen onze algemene visie om nog nauwer samen te werken met clubs ten voordele van het Belgisch voetbal en de fans”, besluit de CEO van de Pro League.