Sadiki flirt met Union Berlin:

Union Berlin maakt jacht op Sadiki, die warm en koud blaast: "We zullen zien"

13 augustus om 09:09
Laatste update: 13 augustus om 09:22

Ruilt Noah Sadiki het ene Union in voor het andere? Het Duitse Union Berlin heeft in ieder geval verregaande interesse in de middenvelder annex verdediger. Zelf durft hij zich nog niet uit te spreken over een mogelijke overstap.

De avances van Union Berlin richting Sadiki zijn niet nieuw, maar ze blijven wel duren. De kans bestaat dat onze negentienjarige landgenoot met Congolese roots dinsdagavond voor het laatst in actie komt voor het Union uit Sint-Gillis, dat zich alsnog langs Slavia Praag naar de laatste voorronde van de Champions League probeert te knokken. 

In een korte reactie bij L'Avenir gaat Sadiki in op de interesse vanuit Berlijn. "We zullen wel zien of dit het einde is of dat ik hier verderga", houdt hij zich op de oppervlakte. Bij Het Nieuwsblad voegde de jongeling daaraan toe dat hij verwacht dat Union hem niet zo graag ziet vertrekken. "Alleen denk ik niet dat het voor de club een prioriteit is om mij te laten gaan. Spelers als Machida en Puertas staan dichter bij een transfer."

Sadiki maakte pas vorige zomer de overstap van RSC Anderlecht. In zijn eerste jaargang bij Union liet hij een goede indruk na, ook al schipperde hij een beetje tussen een basisplaats en een rol als vaste invaller.