UPDATE: 'Dwomoh wijst lucratieve aanbieding uit Saudi-Arabië af'

14 augustus om 13:30
Laatste update: 14 augustus om 13:30

Voor Pierre Dwomoh lonkt mogelijk nog een nieuwe stap. De middenvelder mag vertreken bij Royal Antwerp FC en kan richting het Midden-Oosten trekken.

Bij Het Nieuwsblad klinkt het alvast dat Al-Fateh SC uit Saudi-Arabië interesse toont in de middenvelder. De club van (voormalig) Rode Duivel Jason Denayer is bereid om ver te gaan voor Dwomoh en biedt hem een lucratief contract aan.

Naar verluidt kan Dwomoh zo'n twee miljoen euro per jaar verdienen bij Al-Fateh SC. Of hij een overgang naar het Midden-Oosten op amper twintigjarige leeftijd ook ziet zitten, is nog niet bekend.

Voor Dwomoh is er alvast geen toekomst weggelegd bij Antwerp, waar hij zich nooit in de basis kon werken. Ook uitleenbeurten aan onder meer KV Oostende en RWDM brachten Antwerp niet op andere gedachten.

UPDATE: Ondanks een lucratief voorstel uit Saudi-Arabië, zal Dwomoh toch niet naar het Midden-Oosten trekken. Volgens geruchtenmaker Sacha Tavolieri heeft de middenvelder het jaarsalaris van zo'n twee miljoen euro afgewezen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.