Patrik Hrosovsky reageert op zijn winnende treffer bij KRC Genk tegen Club Brugge

Matchwinnaar Hrosovsky: "Lang geleden dat ik scoorde, nu was een goed moment"

11 augustus om 18:34

Patrik Hrosovsky was zondag de gevierde man bij KRC Genk met een schitterende winnende treffer in extra tijd in de match tegen Club Brugge. De Slowaak was begrijpelijkerwijs erg blij met zijn doelpunt en met de drie punten.

"Ik schoot precies zoals ik wilde", citeert Sporza Hrosovsky. "Het was al lang geleden dat ik scoorde, dus nu was wel een goed moment", met gevoel voor understatement analyseerde de middenvelder koeltjes zijn treffer. 

Het zag er lang niet goed uit voor de Genkies, maar toch vonden ze een manier om zich terug in de match te vechten. Hrosovsky wist wel waarom. "Ik ben blij dat we niet opgegeven hebben na een goede eerste helft. De wissels hielpen ons om de wedstrijd te winnen."

De Slowaak zag deze triomf als de start van een mooi seizoen voor Genk, dat teleurstellend was begonnen met 1 op 6. "We hebben getoond dat we competitief zijn want het is toch een nieuwe coach met een nieuw systeem."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.