Brian Riemer na RSC Anderlecht 1-1 OHL

Riemer wil relativeren: "Er zijn andere topploegen die er slechter voor staan"

11 augustus om 10:00

RSC Anderlecht is er zaterdagavond niet in geslaagd te winnen van Oud-Heverlee Leuven. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Coach Brian Riemer was teleurgesteld, maar wil het resultaat wel relativeren. 

Over de eerste helft is Riemer tevreden, al beseft hij ook dat RSCA zichzelf had moeten belonen. "We hadden wel 2-0 voor moeten staan", citeert Sporza Riemer. "Deze match moeten we altijd winnen, ik sta hier toch eerder teleurgesteld."

De tweede helft verliep moeizamer voor de Brusselaars. Het spel was volgens de Deen te statisch en Anderlecht had meer moeite in de duels. "Op het einde probeerde ik het nog met een 4-4-2 en de inbreng van Vazquez, maar het bracht geen zoden aan de dijk", zegt Riemer. "Dan moeten we die 1-1 accepteren en doorgaan."

Ondanks het spel allesbehalve flitsend is bij RSC Anderlecht, blijven ze wel ongeslagen na drie wedstrijden. "We pakken 7 op 9 en staan bovenin het klassement, er zijn andere topploegen die er slechter voor staan", besluit Riemer. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.