Hasi na gelijkspel Standard – Mechelen in Jupiler Pro League

Hasi na gelijkspel Standard – Mechelen: “Niet kwaliteit om over elkaar te gaan”

10 augustus om 14:16

Besnik Hasi, de hoofdtrainer van KV Mechelen, blikt terug op het 0-0 gelijkspel tegen Standard. Hasi is tevreden over het gelijkspel en benadrukt dat het nooit gemakkelijk is om op bezoek te gaan op Sclessin.

Hasi is tevreden, maar zag dat spits Lion Lauberbach zijn vizier niet op scherp had staan bij Mechelen tegen Standard. “Uiteindelijk zijn we tevreden dat we de nul hebben gehouden en een punt halen op Standard, dat is nooit gemakkelijk. In een gesloten wedstrijd kregen we de beste kans, maar Lion zijn laatste touch was niet goed”, citeert Sporza Hasi.

Hasi noemt het 0-0 gelijkspel tussen Mechelen en Standard een verdiende uitslag. “Je ziet ook dat met Vanheusden en Van Cleemput defensieve kwaliteit in de ploeg is gekomen. Daardoor lieten we Standard niet in de wedstrijd komen. Zowel zij, als wij hadden niet de kwaliteiten om over elkaar te gaan”, besluit Hasi.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.