'Bilal El Khannous wil transfer maken, 35 miljoen te hoog transferbedrag'

'35 miljoen voor El Khannouss exorbitant, wil voor flink minder vertrekken'

8 augustus om 21:44

Winnaar van Olympisch brons Bilal El Khannouss heeft zijn zinnen gezet op een transfer tijdens deze zomermercato. KRC Genk ligt daarbij voorlopig nog behoorlijk dwars, de club zou namelijk 35 miljoen euro willen voor de spelmaker.

Volgens Sacha Tavolieri vraagt Genk dus een gigantisch transferbedrag voor de speler en werkt dat dusdanig afschrikwekkend dat ondanks veel interesse nog geen enkele club concreet is geworden.

El Khannouss  en zijn management kunnen daar niet mee lachen en zouden nu bij de clubleiding van Genk hebben afgedwongen om te starten met onderhandelingen als er biedingen binnenkomen die flink lager liggen.

Vooralsnog werd RB Leipzig de afgelopen weken het vaakste genoemd als geïnteresseerde club. De Duitsers zien El Khannouss als mogelijke vervanger voor Dani Olmo, die een deze dagen zal worden voorgesteld als nieuwe speler van FC Barcelona.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.