‘Anderlecht denkt aan Gouveia van Benfica'

UPDATE: 'Bekend wat Benfica wil voor Gouveia, Anderlecht inderdaad interesse'

9 augustus om 11:35
Laatste update: 9 augustus om 11:35

RSC Anderlecht denkt aan de 23-jarige Tiago Gouveia. De aanvaller van Benfica staat op het transferlijstje van Jesper Fredberg, de CEO Sports van RSC Anderlecht, meldt Het Nieuwsblad.

Gouveia staat open voor een transfer en Anderlecht is op zoek naar een vervanger voor de geblesseerde Francis Amuzu. In het afgelopen seizoen wist Gouveia namens Benfica 23 mathcen te spelen, waarin hij vier keer scoorde en drie assists afleverde.

Anderlecht toont al langere tijd interesse in Gouveia. Eerder gaf Benfica aan dat Gouveia voor 10 miljoen euro op te halen is. Fredberg en Anderlecht houden de speler in de gaten, maar zijn prijskaartje zal moeten dalen voor Anderlecht om concreet te worden.

Update: Het Portugese Record meldt dat Gouveia voor 8 miljoen euro op te halen is bij Benfica. De krant bevestigt dat RSC Anderlecht belangstelling heeft voor de buitenspeler.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.