'Topclubs Eredivisie tonen interesse in Van Ewijk'

'In het verleden gelinkt aan RSC Anderlecht, nu wil Eredivisie-top Van Ewijk'

6 augustus om 20:46

Milan van Ewijk kan reken op interesse van zowel Ajax, Feyenoord en PSV. Bronnen melden aan ESPN dat de rechtsback er goed op staat bij de traditionele top drie.

Van Ewijk stond in het verleden ook al op het vizier van RSC Anderlecht, maar tot een transfer naar ons land kwam het nooit. Nu kan de Nederlandse back terugkeren naar zijn eigen land. Van Ewijk maakte het afgelopen seizoen een sterke indruk op het tweede niveau van Engeland en heeft een contract tot 2027. De Britse club wil daarom zo’n tien miljoen euro ontvangen voor de Nederlander.

Ajax, PSV en Feyenoord tonen alvast verregaande interesse in de rechtsachter, al zijn zij niet de enigen. Naast interesse vanuit de Eredivisie, zou er ook belangstelling vanuit de Duitse Bundesliga voor de rechtervleugelverdediger zijn.

Van Ewijk bewandelt zo een bijzonder carrièrepad. Na zijn tijd bij Excelsior Maassluis, ADO Den Haag, SC Cambuur en sc Heerenveen, heeft hij zijn weg naar Engeland gevonden. Nu lijkt de top van de Eredivisie of mogelijk een Europese topcompetitie als de Bundesliga de volgende stap.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.