“Anderlecht kreeg twee doelpunten cadeau, kan je als fan niet blij om zijn”

“Anderlecht kreeg twee doelpunten cadeau, kan je als fan niet blij om zijn”

6 augustus om 11:14

Hoewel Anderlecht bovenaan de competitie staat met een perfecte 6 op 6, heerst er ontevredenheid onder de fans. Ondanks de overwinningen riepen de supporters op zondag op de Bosuil "Riemer buiten". 

Philippe Albert, voormalig speler van Anderlecht en tegenwoordig voetbalanalist, verwoordde het sentiment in Het Belang van Limburg: "Die eerste competitiewedstrijd tegen Sint-Truiden, dat was toch niet om aan te zien? De kwaliteit van het spel is ondermaats. Dat frustreert de fans."

Albert benadrukte verder dat de overwinning tegen Sint-Truiden pas in de extra tijd werd behaald na een wedstrijd waarin het team weinig liet zien. Ook tegen Antwerp waren de doelpunten van Anderlecht volgens hem cadeautjes. "Tegen Antwerp kreeg Anderlecht twee doelpunten in geschenkverpakking. Daar kan je als fan niet blij om zijn.”

“Je ziet geen verbetering in het spel, aanvallen zit er blijkbaar niet meer in. Anderlecht-fans kennen iets van voetbal en zij weten ook dat die 6 op 6 maar wiskunde is. Met dit spel kan je geen prijzen pakken."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.