Verrips na zege Dender bij KAA Gent

Verrips na zege Dender bij Gent: “Dominant, waren minder gevaarlijk dan wij”

5 augustus om 19:17
Laatste update: 5 augustus om 19:39

Michael Verrips, de doelman van Dender, is zeer te spreken over de 1-2 zege van de promovendus op bezoek bij KAA Gent. Verrips geeft aan dat Dender zich perfect heeft gehouden aan het wedstrijdplan van hoofdtrainer Vincent Euvrard.

Verrips uit zich zeer content na de zege van Dender op bezoek bij Gent. “Ik denk dat we perfect hebben uitgevoerd wat de trainer vooraf wilde zien. Dat heeft geleid tot drie punten, dan kan je concluderen dat dat plan goed heeft gewerkt. Het was zeker geen onverdiende overwinning, in de eerste helft hebben we qua kansen gedomineerd en in de tweede helft was Gent minder gevaarlijk dan wij”, citeert Sporza Verrips.

Verrips geeft aan dat Gent alle zeilen ging bijzetten in de tweede helft, maar dat Dender toch nog in staat was te winnen via het doelpunt van Mohamed Berte. “Je voelde dat Gent met alles uit de kleedkamer kwam, maar dan scoort Mo (Berte) dat fantastische winnende doelpunt. Dender als "dark horse"? Het seizoen is nog vroeg voor zulke uitspraken, maar we zijn blij met hoe we het seizoen zijn begonnen”, besluit Verrips.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.