Leko over transfers en Standard-Club Brugge

Leko over transfers en Standard-Club Brugge: “Dan moet het even op deze manier”

5 augustus om 13:28
Laatste update: 5 augustus om 13:28

Ivan Leko sprak na de 1-0 overwinning tegen landskampioen Club Brugge met Het Laatste Nieuws. De Kroaat Leko heeft het Luikse publiek weer een team gegeven waar het zich mee kan identificeren. Dat schrijft HLN

Na de partij erkende hij de uitdagingen en veranderingen binnen de ploeg. “We zagen vijftien spelers vertrekken en beginnen hier met vier jongens die vorig jaar in de B-ploeg speelden. Chapeau aan de boys. Er was geloof”, geeft Leko aan.  

Leko was ook erg tevreden met de steun van de fans van Standard. Sclessin was aan het kolken en dat heeft ook de trainer opgemerkt. “De supporters waren voor de tweede match op rij fantastisch. Anders dan vorig jaar begrijpen ze de situatie nu en zijn ze één met de jongens.”

Leko wees er verder nog op dat het nog beter moet en dat er versterkingen nodig zijn. “Wij waren lang niet klaar voor de competitiestart en er moeten nog spelers bijkomen. Dan moet het even op deze manier,” legde hij uit. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.