Ivan Leko reageert na KRC Genk tegen Standard

Standard-coach Leko: "Speelden tegen een ploeg die ik heel hoog inschat"

28 juli om 20:39

Ivan Leko bekommerde zich na afloop van KRC Genk tegen Standard helemaal niet om hoe zijn ploeg een punt had binnengehaald. De coach van Standard was vooral realistisch. "Wij hadden geen andere keuze dan een stevige organisatie neerzetten", was zijn overtuiging.

Leko had vooraf dus gekozen voor een behoudende aanpak, omdat hij vreesde dat zijn ploeg weleens zou kunnen worden overlopen. "We speelden tegen een ploeg die ik heel hoog inschat", valt te lezen bij Het Nieuwsblad. "Voor mij eindigt dit Genk aan het eind van de rit in de top drie. Dan moet je heel blij zijn met een punt."

De coach van de Rouches was zich ervan bewust dat het niet fraai was geweest van zijn ploeg. "Voetbalromantici zullen het maar niks gevonden hebben", sprak hij enigszins schuldbewust, maar hij wat vooral doorschemerde in zijn reactie was de blijschap vanwege het punt dat meeging naar Luik.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.