Marc Degryse: 'Deel van krediet van Club Brugge-trainer Hayen al afgebrokkeld'

Degryse: 'Deel van krediet van Club Brugge-trainer Hayen al afgebrokkeld'

5 augustus om 07:15
Laatste update: 5 augustus om 07:40

Club Brugge beleeft een valse start van het nieuwe seizoen. Niet alleen ging de Supercup verloren; het team van Nicky Hayen wist ook de eerste twee Jupiler Pro League-duels niet te winnen. Marc Degryse bracht zijn mening over de positie van Nicky Hayen naar voren.

De keuzes van Hayen pakten tot nu toe ongelukkig uit. 'Het is de taak van een trainer om een hele kleedkamer tevreden te houden. Hayen heeft op Standard enerzijds de kampioenenmakers van vorig seizoen aan het twijfelen gebracht — zo van: ‘Waarom zitten wij ineens op de bank?’ — en anderzijds heeft hij de nieuwkomers die duidelijk verrast waren door de intensiteit en de passie van Sclessin na deze nederlaag geen cadeau gedaan', stelde Degryse volgens Het Laatste Nieuws.

Degryse zet zijn vraagtekens bij de prestaties van Club Brugge na het verlies tegen Standard (1-0). 'En natuurlijk heeft Hayen krediet, dat moét ook, maar een deel daarvan is al afgebrokkeld. En zo is ineens twijfel geslopen in een club die nog maar net is ontwaakt uit de roes van eind vorig seizoen. Ongelooflijk hoe Club zichzelf in de problemen brengt', aldus Degryse.

Club Brugge speelt komende zondag een Jupiler Pro League-duel tegen KRC Genk om 13.30 uur.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.