Siquet (Club Brugge) over zijn kansen bij de Rode Duivels

Siquet (Club Brugge): “Kleine teleurstelling dat ik niet mee mocht met Rode Duivels”

3 augustus om 15:18

Hugo Siquet (22), de nieuwe rechtervleugelverdediger van Club Brugge, geeft uitleg waarom hij voor Club Brugge heeft gekozen. De transfer van SC Freiburg naar Club Brugge is beladen te noemen, omdat Siquet in het afgelopen seizoen op huurbasis uitkwam voor Cercle Brugge. Siquet hoopt via zijn transfer meer kansen te krijgen als Rode Duivel, tot nu toe heeft hij één interland achter zijn naam staan.

Siquet geeft aan dat hij naast Club Brugge ook andere opties in het buitenland had, maar hij vond dat hij in België nog een stap moest zetten. “Een vrij makkelijke beslissing. Het was deze zomer een kleine teleurstelling dat ik niet mee mocht naar het EK. Stap voor stap hoop ik om vaker Rode Duivel te worden”, citeert Het Belang van Limburg Siquet.

Siquet gelooft dat Club Brugge hem kan helpen om vaker Rode Duivel te worden. “. Ik denk dat deze transfer daarbij kan helpen, Club is een echte topclub. Alles is hier aanwezig om beter te worden. Er is ook dat Champions League-ticket, al was Europa of Conference League even goed”, besluit Siquet.