Siquet krijgt haatberichten na transfer Club Brugge: “Snake, rat, … ”

Siquet krijgt haatberichten na transfer Club Brugge: “Snake, rat, … ”

3 augustus om 13:43

Hugo Siquet, de nieuwste aanwinst van Club Brugge, heeft openhartig gesproken over zijn transfer. Hij vertelt in Het Laatste Nieuws over zijn tijd bij Cercle Brugge, en de band met de supporters.

Siquet sprak over de afgekeurde goal in de slotwedstrijd van vorig seizoen tegen Club Brugge, waarin hij een cruciale assist gaf. “Nu ben ik wel blij, ja. Anders zou Club Brugge misschien geen Champions League spelen dit seizoen”, klinkt het. “Al was het eigenlijk ook gewoon de juiste beslissing om de goal af te keuren,” zei hij lachend.

De transfer van Siquet naar Club Brugge heeft gemengde reacties opgeleverd bij de fans van Cercle Brugge. Hoewel sommige mensen binnen Cercle trots zijn op zijn transfer, hebben sommige fans het moeilijk met zijn vertrek naar een rivaliserende club. 

Siquet toonde zijn telefoon, vol met haatberichten van teleurgestelde fans. “'Snake', 'rat', ze noemen mij van alles. Ik heb honderden van die berichten,” vertelde hij. Ondanks de negatieve reacties, begrijpt Siquet de passie van de fans en is hij dankbaar voor de vele succeswensen die hij van zijn voormalige ploeggenoten heeft ontvangen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.