Gentleman Muslic looft Kilmarnock-legioen: 'Uitstekende steun!'

Gentleman Muslic bedankt Kilmarnock-fans persoonlijk ... met reactie op Insta-account

2 augustus om 10:29

Cercle Brugge is met succes over haar eerste Europese horde gesprongen. De revelatie van vorig seizoen schakelde Kilmarnock uit in de tweede voorronde van de Europa League. Een 1-0-zege op Jan Breydel volstond. Daar konden zelfs de massaal afgereisde Schotse fans niets aan veranderen. Miron Muslic was niettemin onder de indruk.

De Bosnische trainer van Cercle staat al langer gekend als iemand met een warme persoonlijkheid. Die heeft hij nogmaals laten spreken. Het Kilmarnock-legioen bedroeg tussen de 2.500 en 3000 man sterk op Jan Breydel, wat ook bij Muslic de mond deed openvallen. Hij wenste die supporters dan ook te bedanken door een reactie te plaatsen op het officiële Instagram-account van de Schotse club. Muslic is duidelijk mee met zijn tijd.

Er kwam niets dan lof uit zijn toetsenbord. Muslic spreekt van een harde, maar eerlijke strijd met de Schotse tegenstander. Hij noemt het een hele 'eer' voor Cercle om Kilmarnock partij gegeven te hebben. 'Wat een uitstekende steun!', klinkt het. 'Met zulke fans ben je werkelijk nooit alleen.' Muslic wenste de Schotten nog een veilige terugkeer. 'Nooit vergeten: jullie zijn altijd welkom in Brugge', besluit hij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.