'Cercle houdt Minda achter de hand tegen Kilmarnock'

Muslic heeft wit konijn achter de hand: 'Minda zit op de bank tegen Kilmarnock'

1 augustus om 11:27

Cercle Brugge wil geschiedenis schrijven tegen Kilmarnock. Na de 1-1 uit de heenwedstrijd hebben de West-Vlamingen alles in eigen handen om de derde voorronde van de Europa League te halen. Mocht er nog een doelpunt nodig zijn in de slotfase, dan zit er met Alan Minda een wit konijn op de bank.

Vorig seizoen bewees Minda meermaals een raspaardje te zijn. In deze nieuwe campagne lukte hem dat nog niet, om de eenvoudige reden dat de Ecuadoraan pas vorig weekend opnieuw aansloot bij de spelersgroep. Minda was namelijk aanwezig op de Copa América, waar hij zelfs wist te scoren. Nadien gunde Cercle hem nog enkele weken deugddoende vakantie.

Momenteel heeft Minda een drietal trainingen in de benen. Onvoldoende om aan de aftrap te verschijnen tegen Kilmarnock, oordeelt Miron Muslic volgens Het Laatste Nieuws. Er is echter wel een plekje op de bank voor hem gereserveerd. Minda maakte vorig seizoen acht competitietreffers voor Cercle, waarvan eentje als invaller. Om 20u trappen Cercle en Kilmarnock hun terugpartij af.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.