Cercle Brugge-trainer Miron Muslic: ''Dit zal knokken worden''

Cercle Brugge-coach Muslic over match Kilmarnock: ''Dit zal knokken worden''

31 juli om 18:30

Cercle Brugge staat aankomende donderdag tegenover Kilmarnock FC in de return voor de tweede ronde van de Europa League-kwalificatie. In een voorbeschouwing liet trainer Miron Muslic weten wat hij denkt te verwachten.

Gemakkelijk zal het niet worden, denkt trainer Muslic. ''Dit zal knokken worden, het wordt een helse strijd, een gevecht op leven en dood'', vertelde de T1 van Cercle Brugge aan Het Nieuwsblad.

De coach heeft al een idee van het spelbeeld. ''Ik verwacht mij aan veel duels en strijd om de tweede bal. Dan is het fiftyfifty, maar we spelen nu thuis op natuurgras en een groter veld, dat zal nu in ons voordeel zijn. We kunnen meer snelheid brengen en er zal meer ruimte liggen om aan te vallen'', zei Muslic.

de trainer ziet waar de kansen liggen voor Cercle Brugge. ''Kilmanorck zal proberen te verhinderen dat we kunnen pressen, maar als ons dat lukt, dan kunnen we ze met een drietal goede passes behoorlijk pijn doen'', aldus Muslic.

In de heenwedstrijd speelde Cercle Brugge met 1-1 gelijk tegen Kilmarnock FC.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.