Ex-Club Brugge-spits Igor Thiago out tot eind 2024 bij Brentford FC

Brentford komt met update over Thiago, spits out tot eind 2024 na operatie

31 juli om 15:10
Laatste update: 31 juli om 15:19

Het zit niet mee voor ex-CLub Brugge-spits Igor Thiago. Op 20 juli mocht als recordaankoop aantreden voor z'n nieuwe club Brentford FC. De spits scoorde meteen een brace, maar moest daarna het veld verlaten met een knieblessure. Ondertussen kwam z'n nieuwe club met goed en slecht nieuws naar buiten. 

De verwachtingen bij Brentford rond Thiago zijn uiteraard groot. Nooit eerder legde de Engelse club 33 miljoen euro op tafel voor een speler. Toch zullen de fans nog wat geduld moeten opbrengen om hem aan het werk te zien in de Premier League

Afgelopen week moest Thiago verdere onderzoeken ondergaan. Die brachten aan het licht dat een operatie noodzakelijk was. De club kwam woensdagmiddag met een update over de Braziliaan.

Het goede nieuws is dat Thiago ondertussen met succes werd geopereerd aan de meniscus, volgens de website van Brentford zelf. Het slechte nieuws is dat het nog een hele tijd zal duren alvorens hij opnieuw in actie kan komen. 'De spits begint nu aan zijn revalidatie en wordt verwacht op het eind van 2024 terug te keren', klinkt het. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.