Aiham Ousou naar Sporting Charleroi

OFFICIEEL: Sporting Charleroi kondigt komst van verdediger Ousou aan

31 juli om 16:47
Laatste update: 31 juli om 17:13

Royal Sporting Club Charleroi heeft z'n defensieve versterking beet. De 24-jarige Aiham Ousou komt over op huurbasis van SK Slavia Praag. De Carolo's bedongen ook een aankoopoptie. 

De international van Syrië werd in Zweden geboren. In 2021 ruilde hij BK Häcken in voor Slavia Praag, maar zou daarna nog een half jaar terugkeren naar Zweden op huurbasis. Afgelopen winter ging hij ervaring opdoen bij het Spaanse FC Cadiz in La Liga. 

Nu kiest Ousou dus voor een avontuur bij Sporting Charleroi. 'Het management, de staf, de spelers, de supporters en de hele grote zebrafamilie willen Aiham alvast verwelkomen, en evenals veel succes wensen in deze nieuwe fase van zijn carrière', klinkt het op de website van de club. 

Ondanks hij nog maar 24 jaar is, lijkt Ousou de nieuwe leider achterin te moeten worden bij Charleroi. Stelios Andreou (22), Check Keita (21) en Mehdi Boukamir (20) moeten samen met hem de centrale as gaan vormen. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.