SK Beveren verliest van Union Saint-Gilloise

SK Beveren verliest na oefenduel tegen FCV Dender nu ook van Union Saint-Gilloise

31 juli om 14:55

Woensdagmiddag stond er een oefenduel tussen SK Beveren en Union Saint-Gilloise op het programma. Hoewel de Leeuwen op voorsprong kwamen, slaagde Union SG erin de wedstrijd met 1-2 te winnen. Enkele dagen geleden kwam ook FCV Dender EH winnen bij Beveren.

Terwijl de Jupiler Pro League al op volle toeren draait, is het voor onze clubs in tweede klasse nog wachten tot 16 augustus alvorens het nieuwe seizoen van start gaat. In de voorbereiding daarop worden er uiteraard de nodige oefenwedstrijden ingepland. 

SK Beveren ging daarbij woensdagmiddag onderuit tegen Union Saint-Gilloise. Enkele dagen geleden werd er tevens met 2-1 verloren van promovendus FCV Dender EH, na een brace van Soladio. Opvallend is dat de topschutter in de Challenger Pro League, Goduine Koyalipou, de laatste twee wedstrijden ontbreekt bij Beveren. De vraag is nu of hij zijn zinnen gezet heeft op een transfer. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.