Sadiki over nieuwkomers bij Union

Sadiki zonder paniek bij Union: “Ze hebben gewoon nog wat tijd nodig”

28 juli om 18:37
Laatste update: 28 juli om 18:37

Union Saint-Gilloise kreeg een moeilijke start van hun seizoen met een gelijkspel tegen promovendus Dender. De thuisploeg van Dender had een stevig verdedigingsblok opgesteld dat de vicekampioen niet genoeg kon doorbreken. 

Union geraakte er niet door en dat was een probleem dat door zowel Alessio Castro-Montes als Noah Sadiki werd erkend. "Als andere ploegen dit gezien hebben, zal het wellicht nog gebeuren," waarschuwde Castro-Montes, die zich bewust is van de uitdaging die dit seizoen voor hen ligt.

Noah Sadiki verdedigde zijn teamgenoten en benadrukte dat de aanvallers genoeg kwaliteit bezitten. "Ik zie alle jongens elke dag op training, dus ik weet dat er zeker genoeg offensieve kwaliteit in deze ploeg zit," verklaarde Sadiki, geciteerd door Het Nieuwsblad. Hij wees erop dat spelers zoals Eckert en Kabangu vorig jaar niet veel speelden. 

De nieuwkomers hebben volgens Sadiki nog wat tijd nodig om zich aan te passen aan het team en de competitie. "Ze hebben gewoon wat tijd nodig," voegde hij toe, terwijl hij aangaf dat het slechts de eerste wedstrijd van het seizoen was en dat ze nu duidelijk weten waar ze aan moeten werken. "We weten waar we aan moeten werken," concludeerde hij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.