'Genk-keeper Mike Penders krijgt concurrentie bij Chelsea van doelman Jörgensen'

OFFICIEEL: Naast KRC Genk-doelman Penders haalt Chelsea ook Jörgensen in huis

31 juli om 10:40
Laatste update: 31 juli om 12:12

Mike Penders lijkt op het punt te staan om naar Chelsea te vertrekken (en meteen terug te worden uitgeleend aan KRC Genk, red.). Daarmee is de Engelse club echter nog niet uitgewinkeld. Doelman Filip Jörgensen is inmiddels keeper van Chelsea. Dat meldt de Engelse club via de officiële kanalen.

Jörgensen kwam afgelopen seizoen uit voor Villarreal en was daar de vaste man onder de lat. Chelsea legt zo'n 23,7 miljoen euro neer voor de keeper (20 miljoen Britse pond). Jörgensen tekende een contract van zeven seizoenen bij de Blues.

Dat betekent dat Penders in de toekomst onder andere gaat concurreren met de 22-jarige Deense keeper mocht de transfer van de talentvolle Genk-keeper rondkomen. Naar verluidt wil Chelsea zo'n twintig miljoen euro neerleggen voor Penders.

Penders heeft slechts één wedstrijd ervaring in de Jupiler Pro League. De keeper stond vooral voor Jong Genk in het doel in de Challenger Pro League.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.