Emin Bayram tekent bij KVC Westerlo

OFFICIEEL: Oude bekende keert terug bij Westerlo, nu definitieve overgang

30 juli om 22:46

Emin Bayram keert terug op 't Kuipje. De Turkse verdediger heeft een contract getekend dat hem tot 2028 bindt aan de club van trainer Timmy Simons.

Met dat nieuws pakte de KVC Westerlo dinsdagavond uit op sociale media. Bayram stond onder contract bij het Turkse Galatasaray, maar maakt nu de definitieve stap naar Westerlo. Vorig seizoen speelde de verdediger al op huurbasis voor De Kemphanen.

Bij Westerlo waren ze zeer tevreden over de prestaties van Bayram en de club ziet hem dan ook graag terugkeren. Vorig seizoen kwam hij tot 23 duels en behalve zijn verdedigde kwaliteiten leverde hij met een goal en twee assists ook een bijdrage aan de doelpuntenproductie. 

Volgens de clubsite waren Bayrams prestaties niet onopgemerkt gebleven bij andere clubs en kon hij rekenen op flink wat interesse. Dat de Turkse mandekker nu voor een langer verblijft in de Kempen heeft gekozen is dus een flinke meevaller.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.