'RSC Anderlecht krijgt goed nieuws over Augustinsson en staat stap dichter bij komst Zweed'

30 juli om 19:30

Bij RSC Anderlecht heeft men goed nieuws gekregen over de komst van Ludwig Augustinsson. De Zweed wordt al even gelinkt aan een terugkeer naar paars-wit en lijkt ook geen transfersom te gaan kosten.

De voorbije weken werd Augustinsson al meermaals gelinkt aan RSC Anderlecht, maar tot een overgang kwam het nog niet. De Zweedse linksachter heeft namelijk nog een contract bij Sevilla, dat wel een oplossing zoekt voor Augustinsson. Die heeft het volgens de Spaanse journalist Fernando Serrano nu gevonden.

Net zoals eerder deze zomer het geval was met Thomas Delaney zal men bij Sevilla het contract van Augustinsson ontbinden, waardoor hij gratis naar een andere club kan verhuizen. Die club moet Anderlecht worden.

Naar verluidt heeft de Zweed al een persoonlijk akkoord met paars-wit en kan hij meteen zijn contractontbinding zijn handtekening zetten onder een verbintenis bij Anderlecht, waar hij opnieuw eerste keuze moet worden op de linksachter.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.