De Neve na Kortrijk – Gent: “Puur slag in het gezicht"

De Neve kritisch na Kortrijk – Gent: "Slag in gezicht, VAR niet goed gekeken"

30 juli om 14:17

Dion De Neve, de linkermiddenvelder van KV Kortrijk, was niet te spreken over de arbitrage na het met 0-1 verloren duel tegen KAA Gent. De Neve vond dat de Kerels sterker voor de dag kwamen dan de Buffalo’s in de eerste speelronde van de Jupiler Pro League.

De Neve vond dat Kortrijk eigenlijk meer verdiende tegen Gent. De Neve legde uit waar het probleem ligt van Kortrijk. “We waren gevaarlijker dan Gent, maar we maken onze kansen niet af. Dat is het grote probleem bij ons”, citeert Het Nieuwsblad De Neve.

De Neve was niet te spreken over de arbitrage rondom het doelpunt van Gent. De tegenstander van Kortrijk wist uit te breken nadat de Kortrijkse aanvoerder Joao Silva naar de grond werd gewerkt. Mede hierdoor was de verdediging van Kortrijk uit balans.

De Neve uitte zich kritisch over de arbitrage na het doelpunt van Gent tegen Kortrijk. “Als je de beelden bekijkt, zie je dat hij puur een slag in het gezicht krijgt. Dat is altijd fout, maar de VAR heeft niet goed gekeken, denk ik”, besloot De Neve.