Vermeeren krijgt extra concurrent: ‘Gallagher naar Atletico’

Kopzorgen voor Vermeeren: ‘Transfer Atletico zorgt voor extra concurrent’

30 juli om 13:18

Minder leuk nieuws voor Arthur Vermeeren. De voormalige Antwerp-middenvelder kan bij Atlético Madrid te maken krijgen met nieuwe concurrentie. De Spaanse club heeft namelijk haar pijlen gericht op Chelsea-middenvelder Conor Gallagher. 

De onderhandelingen tussen Atlético en Chelsea zijn al gestart, en de deal zou naar verluidt ongeveer 40 miljoen euro bedragen. Gallagher moet bij Atlético de vervanger worden van Saúl Niguez, die eerder deze zomer naar Sevilla vertrok. 

Gallagher wordt al een tijd in verband gebracht met een vertrek bij Chelsea, aangezien hij de laatste 12 maanden van zijn contract ingaat en er geen gesprekken zijn geweest over een nieuwe deal. Ondanks dat hij vorig seizoen een hoofdrol speelde onder Mauricio Pochettino en het grootste deel van de campagne aanvoerder was, is er veel speculatie over zijn toekomst.

Volgens recente updates van Fabrizio Romano komt de transfer naar Atlético Madrid steeds dichterbij. Hij meldde exclusief dat de onderhandelingen tussen Atlético en Chelsea gaande zijn voor een deal ter waarde van ongeveer 35 tot 40 miljoen euro inclusief extra's.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.