Transfer Lukaku: ‘Osimhen betrokken in deal met Chelsea en Napoli’

Transfer Lukaku: ‘Napoli wordt steeds ongeduldiger in hun pogingen’

30 juli om 12:15

Napoli wordt steeds ongeduldiger in hun pogingen om Romelu Lukaku binnen te halen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Coach Antonio Conte dringt aan op een snelle oplossing en wil de 31-jarige spits zo snel mogelijk bij zijn team voegen. 

Echter, de situatie rond Victor Osimhen bemoeilijkt de zaak. Dat schrijft HLN. De Nigeriaanse spits wil vertrekken en heeft een opstapclausule van 130 miljoen euro in zijn contract, een bedrag dat geen enkele club bereid is te betalen. Toch hoopt Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis op een jackpot van minstens 100 miljoen euro.

Osimhen heeft gesprekken gevoerd met PSG, maar binnen de Franse club wordt er getwijfeld. Ondertussen heeft Napoli de Italiaanse pers ingefluisterd dat ze openstaan om Osimhen eventueel te betrekken in de onderhandelingen met Chelsea over Lukaku. 

Hoewel Osimhen tot nu toe geen prioriteit was voor The Blues, kunnen de onderhandelingen mogelijk een wending nemen. Chelsea heeft aangegeven dat ze niet bereid zijn de 'release clause' te betalen, deels vanwege zijn blessureverleden en omdat trainer Enzo Maresca een ander type spits prefereert.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.