Vanhaezebrouck over Dreyer bij Anderlecht

Vanhaezebrouck over Dreyer bij Anderlecht: “Moeilijk om dezelfde cijfers te halen”

30 juli om 11:59

Hein Vanhaezebrouck heeft scherpe kritiek geuit over het eerste weekend van de Jupiler Pro League. Hij werpt een blik op de situatie bij RSC Anderlecht na hun eerste wedstrijd tegen Sint-Truiden VV. 

"De key players zoals Verschaeren en Dolberg bleven onder de maat”, zag Vanhaezebrouck. “Maar net zoals vorig seizoen vaak het geval was, had Anderlecht weer het geluk aan zijn zijde”, lezen we verder in Het Nieuwsblad.

Vanhaezebrouck bekritiseerde ook Riemers uitspraak dat Anderlecht pas op het einde van de transferperiode competitief zal zijn. "Er zijn inderdaad enkele spelers weg en het is vooral een aderlating dat Hazard out is, maar als je Stroeykens op de bank hebt zitten, beschik je nog altijd over een zeer degelijke ploeg," verklaarde hij. 

Volgens Vanhaezebrouck is het onzin om te denken dat de ploeg niet al competitief is. Hij merkte ook op dat er voorin nog versterking nodig is, gezien het gebrek aan vertrouwen in Vazquez en de verwachting dat Dreyer dit seizoen minder zal presteren.

Hein benadrukte verder dat Dreyer vorig seizoen veel succes had met zijn schoten, maar dat tegenstanders zijn speelstijl nu kennen en dubbele dekking toepassen. "Het blijft een goeie speler, maar het wordt gewoon moeilijk om dezelfde cijfers te halen," zei Vanhaezebrouck. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.