“De topploeg die de slechtste indruk heeft nagelaten was Anderlecht"

30 juli om 07:00

Anderlecht is aan het seizoen begonnen met een zege, maar Hein Vanhaezebrouck is niet onder de indruk. De kersverse analist van Het Nieuwsblad weet dat het veel beter moet.

"De topploeg die de minste indruk heeft nagelaten was Anderlecht, zeker gezien de tegenstand", aldus Vanhaezebrouck. "Bij Brian Riemer was het weer de goednieuwsshow, hij had superveel goeie dingen gezien, maar ik vraag me af hoe hij had gereageerd als het 0-0 was gebleven. Dat was de uitslag die deze wedstrijd verdiende, want zijn ploeg heeft eigenlijk niks gecreëerd."

Vanhaezebrouck kon zich niet vinden in de uitleg van Riemer. "Dat ze volgens Riemer pas op het einde van de mercato competitief zullen zijn, vind ik ook onzin. Voorin mag er wel nog wat bij, aangezien ze toch niet in Vazquez lijken te geloven en omdat je nu al weet dat het bij Dreyer een stuk minder zal zijn. Het blijft een goeie speler, maar het wordt gewoon moeilijk om dezelfde cijfers te halen."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.