Door Anderlecht begeerde Eriksen: “Ik ben gewoon speler van Manchester United”

Door RSC Anderlecht begeerde Eriksen: "Ik voel me hier goed”

29 juli om 16:41
Laatste update: 29 juli om 17:19

Christian Eriksen staat in de belangstelling van RSC Anderlecht maar ook zijn oude team Ajax zou de Deen graag toe willen voegen aan de selectie. Ondanks de interesse weet Eriksen zelf nog niet waar zijn toekomst ligt.

Ondanks alle belangstelling in Eriksen heeft de middenvelder van Manchester United het prima naar zijn zin in Engeland. “Ik voel me hier goed. Mijn gezin heeft het ook goed in Manchester en United is een mooie club", aldus Eriksen tegenover ESPN.

Daarnaast heeft Eriksen zelf ook nog niets gehoord van Manchester United over een eventueel vertrek. "Ik heb nog een contract voor een jaar, dus ik ben gewoon speler van United. Er is me niet verteld dat ik moet vertrekken of dat ze hier mijn contract willen verlengen."

Mocht Eriksen de overstap maken naar Anderlecht, is er een grote kans dat hij zich direct thuis gaat voelen. Hij werkte eerder samen met Anderlecht-trainer Brian Riemer bij Brentford. Daarnaast is de Deense invloed bij Anderlecht groot met mede-internationals als Kasper Dolberg en Andres Dreyer. Ook speelde hij vroeger nog samen met Jan Vertonghen bij Ajax.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.