Andri Gudjohnsen (KAA Gent) reageert naar winnende goal tegen KV Kortrijk

Spits Gudjohnsen (KAA Gent): "Het kan een heel mooi seizoen worden"

28 juli om 21:51
Laatste update: 28 juli om 21:51

Andri Gudjohnsen was in zijn eerste officiële match gelijk beslissend, hij maakte de enige goal in de match bij KV Kortrijk. De spits hield dan ook een uitstekend gevoel over aan zijn debuut bij KAA Gent

"Great. Voor mij en het team. Uiteraard is het voor de moraal ook goed om met een goal en drie punten aan de competitie te beginnen”, laat de IJslander weten op de website van de club.

Gelijk scoren in zijn eerste officiële match was voor Gudjohnsen een flinke meevaller. "Natuurlijk, want er zijn hier ook grote verwachtingen naar mij toe", liet de spits weten. "Hopelijk is dit de eerste van een hele reeks doelpunten voor deze club."

Over het komende seizoen is de 22-jarige Gudjohnsen zeer hoopvol, de IJslander vindt dat hij in een ploeg met veel potentie is terechtgekomen. "De progressie is al zichtbaar en dat zal alleen maar toenemen. Het kan een heel mooi seizoen worden", besluit hij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.