Dahl na prestatie in Club Brugge-Mechelen: “Mijn snelheid en dribbel”

Dahl na prestatie in Club Brugge-Mechelen: “Mijn snelheid en dribbel”

28 juli om 17:56

In een opmerkelijk debuut had Petter Nosa Dahl direct een groot aandeel in het gelijkspel van KV Mechelen tegen Club Brugge. Dahl leverde een prachtige assist die leidde tot de 1-1 door Patrick Pflücke. 

"Mijn snelheid en dribbel zijn mijn grootste wapens," aldus Dahl, geciteerd door Het Laatste Nieuws. Ondanks een blessure door een ingreep van Brandon Mechele, bleef Dahl positief en lachte hij de pijn weg. "Nu heb ik er last van door de impact, morgen zal het wel wat beter gaan," zei hij kalm na de wedstrijd. 

"Ik heb me echt geamuseerd," vertelde Dahl. "Ik was enorm ‘excited’ om in te vallen en te laten zien wat ik kan. Mijn snelheid en dribbel zijn mijn twee grootste kwaliteiten als voetballer. Ik ben heel blij dat ik de ploeg zo heb kunnen helpen vanavond.”

Dahl had al eerder kennis gemaakt met het Belgische voetbal, toen hij met Bodø/Glimt tegen Club Brugge speelde, hoewel hij toen de hele wedstrijd op de bank zat. Hij heeft ook een band met Antonio Nusa, met wie hij op dezelfde school zat.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.