"Een degradatie zou bijna de logische volgende stap zijn voor Standard"

26 juli om 23:00

Standard heeft het financieel bijzonder moeilijk en dat was er deze zomer voorlopig ook al aan te zien op de transfermarkt. Het wil deze campagne beter doen, maar onder meer Stef Wijnants en Thomas Chatelle vrezen toch voor de Rouches.

Bij 'Tijd voor Voetbal' uitte men al twijfels over Standard en ook Wijnants en Chatelle geloven niet dat de Rouches deze campagne beter voor de dag zullen komen. "Een degradatie zou bijna de logische volgende stap zijn in de teloorgang van de club", geeft Chatelle aan in Het Belang van Limburg.

Een overname kan de club redden, maar die nieuwe eigenaar lijkt er maar niet te komen. "Ik zie het ook niet bijster positief in voor Standard", aldus Wijnants nog. "Niet op het veld en nog minder naast het veld. Vind maar eens iemand die een miljoentje of tachtig opzij heeft liggen om een zwaar noodlijdende club over te nemen", klinkt het.

Voor Vital Borkelmans is er maar één man die de club kan redden: Luciano D'Onofrio. "Het is onwaarschijnlijk hoe jarenlang dramatisch bestuur zo’n grote club op de rand van de afgrond heeft doen belanden", besluit hij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.