Tarik Tissoudali heeft afscheid genomen bij KAA Gent

KAA Gent-fans en -spelers namen al afscheid van Tissoudali

25 juli om 23:49
Laatste update: 25 juli om 23:49

Tarik Tissoudali heeft donderdagavond afscheid genomen van zowel de fans als zijn medespelers bij KAA Gent. De Marokkaanse aanvaller heeft een akkoord bereikt met de Grieken van PAOK Saloniki, naar verwachting zal de transfer spoedig officieel bekend worden gemaakt.

Na afloop van de door Gent met 4-1 gewonnen match tegen Vikingur nam Tissoudali een vlag in de hand en zwaaide op die manier de fans uit. De aanvaller zat wegens de transferperikelen al niet bij de wedstrijdselectie en bekeek de match vanaf de tribunes.

Na het duel verscheen ook een foto op het X-account van de club, daarop was de gehele spelersploeg te zien met Tissoudali prominent in het middden. 'Team 🫶 Tarik', stond er bij te lezen. 

De inmiddels 31-jarige Tissoudali kwam in 2021 van Beerschot naar Gent en speelde er in totaal 135 wedstrijden. Daarin wist de aanvaller 56 keer te scoren en 28 assists te geven. Bij de huidige kampioen van Griekenland kan hij zomaar Champion League-voetbal gaan spelen. PAOK won woensdag alvast haar eerste voorronde-match.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.