Tavolieri: 'Gent-spits Tarik Tissoudali rond met PAOK, ook contractlengte bekend'

UPDATE: Tavolieri: 'Tissoudali vliegt vrijdag naar Thessaloniki voor keuring PAOK'

25 juli om 08:30
Laatste update: 25 juli om 08:30

Tarik Tissoudali is rond met het Griekse PAOK. Daarnaast is de periode waarvoor de centrumspits van KAA Gent tekent bekend volgens Sacha Tavolieri.

Tavolieri meldde op 22 juli dat Tissoudali voor rond de 3 miljoen euro naar PAOK kon vertrekken. Woensdagavond kwam de Griekse journalist Giannis Chorianopoulos met de bevestigende woorden 'done deal' over de transfer van de Marokkaanse aanvaller van KAA Gent naar PAOK.

De contractlengte van Tissoudali was echter nog niet bekend. Volgens Tavolieri zou het gaan om een periode van twee jaar met een optie voor een jaar extra. De verwachting is dat Tissoudali spoedig naar Thessaloniki vliegt om zijn handtekening onder het contract te zetten.

Tissoudali speelde sinds zijn komst naar Gent in 2021 in totaal 135 wedstrijden. Daarin wist de spits 56 maal te scoren en 28 assists te geven.

Update: Volgens Sacha Tavolieri vliegt Tissoudali vrijdag naar Thessaloniki voor de medische keuring en om daarna de krabbel te zetten onder zijn nieuwe contract. Het zou inderdaad gaan om een transfer van ongeveer 3 miljoen euro.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.