LIVE: KAA Gent neemt het op tegen Vikingur Gøta

LIVE: KAA Gent op rozen, Hong scoort ook nog de 4-1

25 juli om 21:49
Laatste update: 25 juli om 21:49

KAA Gent staat op donderdagavond tegenover Vikingur Gøta in de tweede ronde van de Conference League-kwalificatie. De club uit Faeröer wist in de eerste ronde FK Liepaja uit Letland te verslaan en treft nu de Buffalo's.

KAA Gent kent een bewogen transfermarkt onder de leiding van de nieuwe trainer Wouter Vrancken. Zo lijken Tarik Toussidali en Julien De Sart voor een vertrek te staan, terwijl Paul Nardi, Jorthy Mokio, Brian Agbor en Laurent Depoitre al de deur uitliepen. Ook trokken de Buffalo's al nieuw talent aan. Zo plukte Gent Mathias Delorge weg bij STVV en haalde de club spitsen Andri Gudjohnsen en Max Dean binnen. Daarnaast komt Bram Lagae de verdediging versterken.

In al die reuring en de voorbereidingen op weg naar het nieuwe Jupiler Pro League-seizoen, wacht eerst een tegenstander uit Faeröer, namelijk Vikingur Gøta. Deze club werd vorig seizoen 2e in de Betri-deildin, oftewel de hoogste divisie. Met doelman Bárdur á Reynatröd als de speler met de hoogste marktwaarde, van 200.000 euro, lijkt KAA Gent ruimschoots favoriet te zijn. Weet de ploeg met de 42-jarige aanvoerder Atli Gregersen het Gent toch moeilijk te maken?

Opstelling Gent:

Opstelling Vikingur: Reynatrod (DM) - Olsen, Gregersen (K), Svensson, Gregersen - Vatnhamar, Ellingsgaard, Turi, Bardarson - Nielsen, Kallsberg

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

  • Wedstrijd
  • Opstelling
  • Statistieken

WEDSTRIJD INFO


Datum
donderdag 25 juli 2024
Stadion
Planet Group Arena
Aftrap
20:00
Scheidsrechter
Thórarinsson